Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Στην φυλακή άνδρας που απείλησε με σουγιά την πρώην σύζυγό του

Καβάλα: Στην φυλακή άνδρας που απείλησε με σουγιά την πρώην σύζυγό του

- Advertisement -

Στην φυλακή χωρίς αναστολή θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής, όπως προβλέπεται από τον νέο ποινικό κώδικα, ένας άνδρας από την Καβάλα που απείλησε την πρώην σύζυγο του με σουγιά έχοντας πάρει αναστολή για τον υπόλοιπο χρόνο αυτής.

Πρόκειται για έναν 32χρονο που κρατείται από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς παραβίασε έτερες δικαστικές αποφάσεις σε σχέση με την πρώην σύζυγο του, ο οποίος μετά την χθεσινή απόφαση θα βρεθεί στην φυλακή για τρεις ακόμη μήνες. Επισημένεται ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή 13 μηνών και πρόστιμο 300 ευρώ για οπλοφορία.

Σύμφωνα με το proininews.gr. το συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε  τον Νοέμβριο του 2022 σε κατάστημα που εργάζονταν η γυναίκα στην πόλη της Καβάλας. Εκεί σε μπρελόκ που κρατούσε ανα χείρας ο 32χρονος δράστης υπήρχε και σουγιάς, με τον οποίο απείλησε ότι θα σφάξει την πρώην σύζυγο του. Όπως κατέθεσε εν μέσω δακρύων στο δικαστήριο η γυναίκα, ο πρώην σύζυγος της την παρακολουθούσε πολύ συχνά περνώντας με το αυτοκίνητο του ακόμα και έξω από σπίτι φίλης της. Κατά την απολογία του ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη, ωστόσο αρνήθηκε την απειλή σε βάρος της γυναίκας λέγοντας πως ποτέ δεν την ακούμπησε. Απέδωσε και αποδίδοντας τα επεισόδια στο γεγονός ότι η πρώην σύζυγος τον εμπόδιζε να επικοινωνεί με το παιδί που απέκτησαν όσο ήταν ζευγάρι. Από την πλευρά της η γυναίκα έχει προσφύγει πολλές φορές στη δικαιοσύνη, ωστόσοπρο ημερών ο πρώην σύζυγος της φέρεται να αναζήτησε εργασία στην ίδια επιχείρηση που εργάζεται κι αυτή.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα