Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Νεκρός μετά από έκρηξη λέβητα σε αυτό το φλεγόμενο σπίτι –...

Καβάλα: Νεκρός μετά από έκρηξη λέβητα σε αυτό το φλεγόμενο σπίτι – Είχε πάει για βοήθεια (BINTEO)

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από τον θάνατο 68χρονου στην Καβάλα. Ο άτυχος άντρας είχε πάει να βοηθήσει στο σβήσιμο της φωτιάς…

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας στην Καβάλα, μετά τις σκληρές εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους. Η φωτιά τύλιξε το σπίτι, στην περιοχή Χρυσοχώρι και ο άτυχος άντρας που έμενε στην περιοχή, έσπευσε να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη. Πριν φτάσουν οι πυροσβέστες οι δυο τους προσπαθούσαν να σώσουν ό,τι μπορούσαν και προλάβαιναν. Κάποια στιγμή όμως  εξερράγη λέβητας στην αποθήκη. Ο 68χρονος έχασε τις αισθήσεις του είτε λόγω ανακοπής καρδιάς, είτε λόγω εισπνοής καπνού και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η φωτιά προήλθε από αγροτικό όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στην αυλή του σπιτιού. Πήρε γρήγορα διαστάσεις με τον καπνό να καλύπτει τα πάντα.

Ενώ οι δύο άντρες επιχειρούσαν μάταια να τιθασεύσουν τις φλόγες, λόγω της φωτιά εξερράγη λέβητας στην αποθήκη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή και μετέφερε τον 68χρονο στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Δείτε το βίντεο του kavalanews.gr με τη φωτιά να κατακαίει το σπίτι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα