Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: Αυτοκίνητο «καβάλησε» τη διαχωριστική νησίδα και «καρφώθηκε» σε φορτηγό (ΦΩΤΟ)

Καβάλα: Αυτοκίνητο «καβάλησε» τη διαχωριστική νησίδα και «καρφώθηκε» σε φορτηγό (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα, με μεγάλες υλικές ζημιές, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης (29/3) στην οδό Φιλαδελφείας στο Βύρωνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kavalapost.gr αυτοκίνητο που περνούσε τη διασταύρωση Φιλαδελφείας και Ζαλόγγου, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ που είχε κατεύθυνση τα φανάρια της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και «καρφώθηκε» πάνω σε φορτηγό που κινούνταν από την άλλη πλευρά του δρόμου!

Το ευτύχημα πάντως είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί των οδηγών ή κάποιων διερχόμενων πεζών!

 

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία για να διαλευκάνει τις συνθήκες του ατυχήματος, απ’ το οποίο όμως προκύπτουν πολύ… ενδιαφέροντα συμπεράσματα αναφορικά με τη συμπεριφορά των υπολοίπων οδηγών στα διάφορα σήματα και «απαγορευτικά» της ΕΛΑΣ, τα οποία τοποθετούνται έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες και απομακρυνθούν με ασφάλεια τα εμπλεκόμενα οχήματα!

Είναι χαρακτηριστικό λοιπόν, ότι με την έλευση της Τροχαίας στο σημείο, αποκλείστηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από τη διασταύρωση της Χρυσοστόμου Σμύρνης με Φιλαδελφείας στο ρεύμα ανόδου προς τον Βύρωνα, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που αγνόησαν τα «απαγορευτικά», ακόμα – ακόμα και τη μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ που ήταν σταματημένη στο μέσο του οδοστρώματος και συνέχισαν την πορεία τους με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν πίσω από το φορτηγό, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα στους τροχονόμους…

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα