Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαβάλα: Αντιεμβολιαστής επιτέθηκε σε γιατρό της κορονοκλινικής, μετά τον θάνατο της μητέρας...

Καβάλα: Αντιεμβολιαστής επιτέθηκε σε γιατρό της κορονοκλινικής, μετά τον θάνατο της μητέρας του! «Εσείς τη φάγατε» φώναζε…

Σοβαρό περιστατικό σωματικής και λεκτικής βίας εις βάρος γιατρών και νοσηλευτών, εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης 31/8 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας 50 ετών εισέβαλε, έξαλλη κατάσταση, στην κλινική κορονοϊού στον 5ο όροφο και χειροδίκησε σε γιατρό και νοσηλευτές, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τον θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας του η οποία νοσηλευόταν στην κλινική εδώ και μια εβδομάδα, φωνάζοντας «εσείς τη φάγατε». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος που φέρεται να είναι αντιεμβολιαστής συνελήφθη από την Αστυνομία που κλήθηκε άμεσα στο σημείο και υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος του από τον γιατρό που δέχτηκε την επίθεση

Σχολιάζοντας το θλιβερό αυτό περιστατικό ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης τόνισε ότι «πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 χρονών, αντιεμβολιαστή, ο οποίος εισέβαλλε στην κλινική και άρχισε να φωνάζει «εσείς τη φάγατε». Δεν αρκέστηκε μόνο στη λεκτική επίθεση αλλά χειροδίκησε κιόλας. Ο γιατρός του υπέβαλλε μήνυση και καλέσαμε βέβαια αμέσως την αστυνομία  η οποία τον συνέλαβε και αυτή την ώρα που μιλάμε καταθέτει στην Αστυνομία.  Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο λένε «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που μπαίνουν σαν τους αστροναύτες να σώσουν τους ανθρώπους τους».

Ερωτώμενος αν κατέθεσε μήνυση και η διοίκηση του νοσοκομείου είπε: «αφού κατέθεσε μήνυση ο γιατρός δεν κρίναμε σκόπιμο να καταθέσει και η διοίκηση».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Πετράκη

Το επεισόδιο έγινε γνωστό ύστερα από ανάρτηση στο fb της προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνας Πετράκη που αναφέρει: «Ένα ακόμη περιστατικό άσκησης σωματικής και λεκτικής βίας σε βάρος ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας! Ας ελπίσουμε αυτή την φορά στην παραδειγματική τιμωρία του δράστη, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια επεισόδια στο μέλλον, αλλά και να μεριμνήσει η διοίκηση του νοσοκομείου για ενίσχυση της ασφάλειας με περισσότερο προσωπικό».

Πηγή: kavalapost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα