Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαβάλα: «Άρωμα» γυναίκας σε τρεις κλοπές από σπίτια

Καβάλα: «Άρωμα» γυναίκας σε τρεις κλοπές από σπίτια

Τριγύριζε σε διάφορες περιοχές της Καβάλας μια Ελληνίδα αναζητώντας σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους απουσίαζαν, αλλά είχαν αφήσει ξεκλείδωτες τις πόρτες και δεν δυσκολευόταν να τις ανοίξει και να αρπάξει ό,τι πολύτιμο έβρισκε στο εσωτερικό τους.

Με τον τρόπο αυτό, από τις 21 Ιουλίου ως την περασμένη Παρασκευή, είχε τρυπώσει σε τρία σπίτια στην Χρυσούπολη και την Κεραμωτή και είχε κλέψει τρία πορτοφόλια, μια τσάντα, τέσσερα ρολόγια, χρυσαφικά, 70 ευρώ, ένα κινητό, ένα κλειδί οχήματος και διάφορα έγγραφα!

Ένα μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε όταν η «μακρυχέρα» συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Χρυσούπολη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που της άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Έκλεψε πορτοφόλι και έκανε αγορές με την κάρτα

Πρόλαβε να κάνει τέσσερις ανέπαφες συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα που βρήκε μαζί με 150 ευρώ στο πορτοφόλι ενός άνδρα το οποίο έκλεψε στις 16 Ιουλίου στην Κομοτηνή, μια Ελληνίδα η οποία αγόρασε είδη αξίας 16,5 ευρώ. Ο κάτοχος της κάρτας την ακύρωσε και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας που ταυτοποίησαν την δράστιδα και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα