Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΙατρικός σύλογος Έβρου: Αναγκαία η δημιουργία μονάδας ΜΕΘ Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ιατρικός σύλογος Έβρου: Αναγκαία η δημιουργία μονάδας ΜΕΘ Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

- Advertisement -

Τη θετική του στάση του αναφορικά με την δημιουργία ΜΕΘ Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επανέλαβε ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Έβρου, κ. Χρήστος Χατζηπαπάς.

Συγκριμένα όπως δήλωσε στο περιθώριο της επιστημονικής εκδήλωσης που διοργάνωσε την Τετάρτη 22 Μαΐου ο ιατρικός σύλλογος Έβρου, είναι αναγκαία η δημιουργία Μονάδας ΜΕΘ Παιδιατρικής και συμπλήρωσε πως ο σύλλογος κάνει ενέργειες με όλους τους τρόπους ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. «Ο χώρος υπάρχει, σε ένα ποσοστό υπάρχουν οι γιατροί και είναι εύκολο η κυβέρνηση να προκηρύξει τις θέσεις για τη στελέχωση μίας τέτοιας μονάδας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηπαπάς.

Παράλληλα παραμένει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του AVAAZ, προς ψήφιση από τους πολίτες, η ανοιχτή επιστολή της Πρωτοβουλίας για τη δημιουργία παιδιατρικής ΜΕΘ στην ΑΜΘ. Η Πρωτοβουλία απευθύνει κάλεσμα στήριξης μέσω των υπογραφών που συγκεντρώνονται, «για να μην πεθαίνουν τα παιδιά της Περιφέρειάς μας κατά τη διάρκεια των διακομιδών», όπως αναφέρει, υπογραμμίζοντας πως οι 8 κλίνες ΜΕΘ για παιδιά, που λειτουργούν στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, «ούτε επαρκούν ούτε είναι άμεσα προσβάσιμες για ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Β. Αιγαίου».

Πηγή:e-evros.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα