Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία από τη Νέα Σκιώνη

Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία από τη Νέα Σκιώνη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στον κλάδο του τουρισμού στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο πατέρας του απευθύνει έκκληση, καθώς ανησυχεί για την κατάστασή του.

Τα ίχνη του 50χρονου Θεοκλή Τσιρακίδη χάθηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου από τη Νέα Σκιώνη, με τις αρχές να προχωρούν σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του εκδίδοντας missing alert.

Ο πατέρας του πραγματοποιεί αγωνιώδεις προσπάθειες για να βρει κάποιο στοιχείο που θα τον βεβαιώσει πως ο γιός του είναι ζωντανός.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ζήτησε από τον γιο του να επικοινωνήσει και να τους πει ότι είναι καλά, καθώς, όπως είπε, πιστεύει ότι είναι ζωντανός.

«Η στεναχώρια μας είναι μεγάλη. Αναρωτιόμαστε γιατί έφυγε. Ήταν ένας μεγάλος επιχειρηματίας, τα είχε όλα», δήλωσε αρχικά ο πατέρας, επισημαίνοντας ότι ο γιός του δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, το τελευταίο διάστημα φαινόταν προβληματισμένος, σαν κάτι να τον απασχολούσε.

Η ημέρα της εξαφάνισης και το στίγμα του κινητού του

Ο 50χρονος εξαφανίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα: κοντομάνικη μπλούζα, σορτς και παντόφλες.

Την ημέρα της εξαφάνισης, σύμφωνα με τον πατέρα του, χρησιμοποίησε το κινητό του και στη συνέχεια αυτό έκλεισε. Mαζί του φέρεται να είχε και χρήματα, όπως ανέφερε ο πατέρας του.

Το κινητό ενεργοποιήθηκε ξανά στις 14 Σεπτεμβρίου 30 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο εξαφάνισης και μετά απενεργοποιήθηκε ξανά.

Διασώστες με τη βοήθεια σκύλου «σάρωσαν» την περιοχή, ωστόσο δεν εντόπισαν κανένα στοιχείο.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο, αλλά και στο Ντουμπάι, σύμφωνα με πληροφορίες της Μαρίας Παναγοπούλου στην εκπομπή. Ωστόσο, ο πατέρας του δε γνώριζε για το επαγγελματικό του βήμα στο Ντουμπάι.

«Δε νομίζω ότι πήγε στο εξωτερικό. Έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει πράγματα. Στο παρελθόν μου είχε πει ότι θα φύγει… Κάτι τον απασχολούσε, είχε μια στεναχώρια μέσα του, όμως δεν ανοιγόταν», είπε ο πατέρας.

Πηγή: xalkidikipolitiki.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα