Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: 22χρονος με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisha) - Άλλες 18 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: 22χρονος με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisha) – Άλλες 18 συλλήψεις

Στην αυτόφωρη σύλληψη (19) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

 

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν :

 

  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Μεταξύ αυτών και 22χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (SHISHA) βάρους (3,16) γραμμαρίων.

 

  • (4) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα , ανάμεσά τους και 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Αυστριακών και Γερμανικών Αρχών για αδικήματα περί ναρκωτικών και κατά της ιδιοκτησίας αντίστοιχα. Επιπλέον, ο 45χρονος κατείχε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας προκειμένου να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού.

 

  • (6) άτομα για περιπτώσεις κλοπής , τετελεσμένες και σε απόπειρα.

 

  • (2) άτομα για περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή Αγίων Πάντων Δ.Χ.Ε. όχημα (ταξί), με οδηγό 54χρονο ημεδαπό και συνοδηγό 23χρονο αλλοδαπό, στο εσωτερικό του οποίου επέβαιναν (3) αλλοδαποί που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

 

  • (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

 

  • (1) άτομο για πλαστογραφία

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα