Στη Θεσσαλονίκη ένας ευφάνταστος ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου στη ο Αβράαμ Παπαδόπουλος προσελκύει καθημερινά δεκάδες πελάτες στο κατάστημά του, χάρη στο ιδιαίτερο παγωτό που έχει δημιουργήσει.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με το παγωτό, ανέφερε ότι ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει κλασικές γεύσεις. “Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme”, είπε.
Όπως φαίνεται, η εκκεντρικότητα στην επιλογή των γεύσεων έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες, όπως “καρπούζι φέτα”, “φραπέ”, “μπουγάτσα”, “πιπεριά Φλωρίνης” και “στρουμφάκια”.