Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στη ''Μαλαματίνα'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στη ”Μαλαματίνα” (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μετά από τις πρωινές εντάσεις στο χώρο της Μαλαματίνας, συνελήφθη ο προέδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Γιάννης Φραγγίδης.Η σύλληψη έγινε με εντολή της εισαγγελέως, με την κατηγορία της παράνομης βίας, όπως αναφέρει το 902.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ συνελήφθη ακόμη ο Γιάννης Νιβορλής Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Δείτε το βίντεο:

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

 

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει το όργιο καταστολής με τις τρομοκρατικές συλλήψεις του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών,  Φραγγίδη Γιάννη και του Γιάννη Νιβορλή Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Οι συλλήψεις έγιναν με εντολές της κυβέρνησης που την υλοποιεί η Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης. Οι συλλήψεις έγιναν γιατί οι εργαζόμενοι απαιτούν από τον πολυήμερο αγώνα τους να γυρίσουν πίσω οι 15 απολυμένοι και να δοθούν αυξήσεις στους εργάτες μέσα από την υπογραφή ΣΣΕ.

Μιλάει η εργοδοσία για δήθεν βία αυτή που απέλυσε 15 εργαζόμενους και συνεχώς τους απειλεί.

Απαιτούμε τώρα να αφεθούν ελεύθεροι.

Να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα