Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για σήμερα

Θεσσαλονίκη: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για σήμερα

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αφορούν τις παρακάτω περιοχές

Κυριακή 19/06/2022-Πυλαία, Δ.Δ. Πανοράματος

Η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ για τη διακοπή ρεύματος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 9:30 έως τις 11:30 όσοι βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Πανοράματος- Χορτιάτη (Λεωφόρος Κομνηνών), από το ύψος του πρώην Γερμανικού Εστιατορίου (Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών, Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου, πρώην κατασκηνώσεις ΟΣΕ), έως τα Πλατανάκια και έως τη Διασταύρωση Χορτιάτη-Λεωφόρος Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη.

 

 

Κυριακή 19/06/2022-Δ.Δ. Θέρμης, Δ.Ε. Βασιλικών

Διακοπή ρεύματος λόγω κατασκευών που θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 2:30 το μεσημέρι, ανακοινώθηκε για περιοχές του Δ. Θέρμης, η οποία θα επηρεάσει τους καταναλωτές στην Δ.Κ. Λακκιάς, τον οικισμό Λαναρι, και όλα τα αρδευτικά Περιστερας.

Κυριακή 19/06/2022- Κάτω Τούμπα

Η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην περιοχή Κάτω Τούμπα θα διαρκέσει από τις 8:00 έως τις 13:00 και θα επηρεάσει τους καταναλωτές στις οδούς Παπάφη, Υμηττού, Π. Αργέντη, Πασσαλίδη, Κλεάνθους, Περδικά και όλες τις παρακείμενες.

Κυριακή 19/06/2022- Λαγκαδάς

Η διακοπή ρεύματος στην περιοχή Λαγκαδά ανακοινώθηκε από την ΔΕΔΔΗΕ λόγω κατασκευών, οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 7:30 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι και θα επηρεάσουν τις περιοχές: Στάλινγκραντ, Νεκροταφεία, των Οικιών Κουφού, Στογιούδη, Ιωσηφίδη Πτηνοτροφείο Μαυρομάτη, σταύλος Μοσχου, Αναψυκτήριο Πλάτανος στο Ηράκλειο και όλα τα Αρδευτικά Δρυμού – Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα