Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ο 25χρονος που μπούκαρε με όπλο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, λίγο νωρίτερα...

Θεσσαλονίκη: Ο 25χρονος που μπούκαρε με όπλο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, λίγο νωρίτερα λήστεψε και ψιλικατζίδικο

 

 

 

 

 

Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων για ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της πόλης.

 

Πρόκειται για δύο νεαρούς 25 και 20 ετών (άντρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

 

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (21-08-2022) ο 25χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου εισήλθε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του υπαλλήλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.822,45 ευρώ.

 

Ακολούθως επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε η 20χρονη συνεργός του και επιχείρησαν να διαφύγουν, πλην όμως εντοπίσθηκαν σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν.

 

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι ο 25χρονος ξημερώματα της ίδιας ημέρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Ανάληψης το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

 

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό από το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών , το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και η μοτοσικλέτα, ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής από τον τόπο τέλεσης της ληστείας.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμέτοχή τους και σε άλλες παρόμοιες έκνομες ενέργειες.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα