Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Ο ΟΑΣΘ θα εντείνει τις κινητοποιήσεις του

Θεσσαλονίκη: Ο ΟΑΣΘ θα εντείνει τις κινητοποιήσεις του

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καλούν την διοίκηση του Οργανισμού «αντί να επιδίδονται σε νομικά σκαρφίσματα ακύρωσης της δυνατότητας αντίδρασης των εργαζομένων, να αντιληφθούν επιτέλους τις ευθύνες τους έναντι της πόλης μας, του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων στην συγκοινωνία».

Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάσεις εργασίας διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την αδιαπραγμάτευτη γι αυτούς επαναφορά των δύο επιδομάτων, θέσης ευθύνης και ανθυγιεινού.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου:

«Για άλλη μια φορά πέφτουν στο κενό οι προσπάθειες της Διοίκησης του ΟΑΣΘ να ποινικοποιήσει τον Αγώνα των εργαζομένων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Για άλλη μια φορά, η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη ότι νομίμως και δικαίως οι εργαζόμενοι στην αστική συγκοινωνία της πόλης μας πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.

Για άλλη μια φορά, καλούμε δημοσίως Κυβέρνηση και Διοίκηση ΟΑΣΘ, αντί να επιδίδονται σε νομικά σκαρφίσματα ακύρωσης της δυνατότητας αντίδρασης των εργαζομένων, να αντιληφθούν επιτέλους τις ευθύνες τους έναντι της πόλης μας, του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων στην συγκοινωνία και να αποδεχθούν έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με τους εργαζόμενους με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.

Η τακτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και αναίτιας κωλυσιεργίας που έως σήμερα ακολουθούν, δεν αποτελούν δείγματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας των θεσμών και θέσεων που εκπροσωπούν .

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα