Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Εργασίες οσφαλτόστρωσης και συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Πυλαίας -...

Θεσσαλονίκη: Εργασίες οσφαλτόστρωσης και συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πυλαίας – Πανοράματος

 

 

 

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πυλαίας – Πανοράματος – Διασταύρωση προς Χορτιάτη θα πραγματοποιήσει σε όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας θα εκτελούν εργασίες από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 έως και το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, τόσο στην επαρχιακή οδό, που συνδέει το Πανόραμα με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, όσο και στους κλάδους σύνδεσης αυτής. Η ώρα έναρξης των εργασιών καθημερινά είναι 7.00’ το πρωί, ενώ ήδη έχει γίνει συνεννόηση με την Τροχαία, προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας των διερχομένων και οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να γίνουν στα εξής πέντε τμήματα:

1.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση προς τα κοιμητήρια Πανοράματος έως τη διασταύρωση της οδού Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Κολοκοτρώνη έως τη διασταύρωση της οδού Παλ. Πατρών Γερμανού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

3.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Εμμανουήλ Παπά έως τη διασταύρωση της οδού Μαντζαρίδη με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

4.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Μυρτιάς έως τη διασταύρωση της οδού Νυμφών με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

5.Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα από το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Θεσσαλονίκης (π. ΚΕ.ΠΕ.Π. «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ») έως τη διασταύρωση της οδού Πρασακάκη με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν πιστά τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των συνεργείων της Περιφέρειας και να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στη σήμανση.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα