Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Εργαζόμενοι του δήμου έξω από το δημαρχείο ζητούν τα χρήματα τους...

Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενοι του δήμου έξω από το δημαρχείο ζητούν τα χρήματα τους (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο στη Θεσσαλονίκη, με τους εργαζόμενους να ζητούν μεταξύ άλλων τα λεφτά για τα οποία δούλεψαν.

Η συγκέντρωση είχε ως τελικό στόχο να κατατεθούν τα αιτήματα που αφορούν τη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Αρχικά συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Διοίκησης και εκεί η επιτροπή των εργαζομένων η οποία ανέβηκε στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, θέλησε να παραθέσει τα αιτήματα που έχουν.

Λόγω της απουσίας του δημάρχου,  η συζήτηση διεξάγεται με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Λιακόπουλο. «Ζητούμε τη χορήγηση όλων των Μέσων Ατομικής Προστασίας και την αποτίμηση της υποχρέωσης να αποζημιώσει η διοίκηση τους δικαιούχους εργαζόμενους για τα έτη 2017-2021, όπως έχει ήδη γίνει και σε άλλους δήμους.

Το προβλέπει άλλωστε και ο νόμος 4735/2020. Αυτά τα μέσα τα έχει αγοράσει ο εργαζόμενος, από το ίδιο του το υστέρημα. Τα ΜΑΠ είναι μέρος του μισθού των εργαζομένων και εισπράττονται από τα ανταποδοτικά τέλη», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα