Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Διακινητές αλλοδαπών δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο, έκαναν οπισθοπορεία και χτύπησαν...

Θεσσαλονίκη: Διακινητές αλλοδαπών δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο, έκαναν οπισθοπορεία και χτύπησαν σε κολώνα φωτισμού

Aστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (11-08-2022), εντοπίστηκε στην περιοχή των Συκεών Ι.Χ.Φ. με οδηγό τον πρώτο και συνοδηγό τον δεύτερο άντρα, οι οποίοι  προκείμενου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ενήργησαν οπισθοπορεία προσκρούοντας τόσο σε σταθμευμένο όχημα όσο και σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του φορτηγού.

 

Στη συνέχεια οι αλλοδαποί εγκατέλειψαν το όχημα και αποπειράθηκαν να διαφύγουν, πλην όμως συνελήφθησαν έπειτα από πεζή καταδίωξη.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στο εσωτερικό του οχήματος επέβαιναν έξι (6) αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Το όχημα μεταφοράς, το οποίο σημειώνεται ότι έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ερευνάται.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα