Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για τον 4χρονο Μαξίμ από την Ουκρανία - Έπρεπε...

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για τον 4χρονο Μαξίμ από την Ουκρανία – Έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του 4χρονου Μαξίμ από την Ουκρανία ο οποίος μεταφέρθηκε από την Βουλγαρία -όπου έχει καταφύγει η οικογένεια του, στην Θεσσαλονίκη και το Ιατρικό Διαβαλκανικό, προκειμένου να χειρουργηθεί δωρεάν για την αντιμετώπιση βουβωνοκήλης.

Η διοίκηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των γονιών του για προσφορά ιατρικής βοήθειας, αποδεικνύοντας εμπράκτως, για μια ακόμη φορά, την στήριξη που παρέχει στα παιδιά του πολέμου.

Ο Μαξίμ υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση από τον παιδοχειρουργό του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Παναγιώτη Αυτζόγλου και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το χειρουργείο, το παιδί για να ευχαριστήσει τον ιατρό, του χάρισε μια ζωγραφιά με την σελήνη και τους πλανήτες που ονειρεύεται να ταξιδέψει όταν μεγαλώσει.

Η οικογένεια Μαλτσένσκι εγκατέλειψε την πατρίδα της για να γλιτώσει από την δίνη του πολέμου, έφτασε στην Βουλγαρία όπου οι γονείς του Μαξίμ ενημερώθηκαν πως ο 4χρονος έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας του.

«Προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο για να χειρουργηθεί το παιδί μας. Όταν μάθαμε πως η επέμβαση μπορεί να γίνει δωρεάν στο καλύτερο νοσοκομείο των Βαλκανίων, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ταξιδέψαμε από την Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη και ο Μαξίμ χειρουργήθηκε άμεσα. Το “ευχαριστώ” είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε» τόνισε ο πατέρας του 4χρονου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα