Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘάσος: Ήρθε για το γάμο του γιου της και πνίγηκε στη θάλασσα

Θάσος: Ήρθε για το γάμο του γιου της και πνίγηκε στη θάλασσα

Nεκρή ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου, στην παραλία της Αλυκής στη Θάσο, μια 74χρονη Ρουμάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε και δεν επανήλθε παρά τις προσπάθειες ιδιώτη γιατρού που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η 74χρονη φέρεται να βρέθηκε στο νησί για να παραβρεθεί στο γάμο του γιού της, αναφέρει το kavalapost.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό αναφέρει:

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για την ύπαρξη αλλοδαπής λουόμενης χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή Αλυκή Θάσου.

Άμεσα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., έσπευσαν στην περιοχή όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην 74χρονη από ιδιώτη γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο της.
Η ανωτέρω παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα