Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΗγουμενίτσα: Συνελήφθη αλλοδαπός για ασέλγεια σε βάρος 4χρονης σε παραλία

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη αλλοδαπός για ασέλγεια σε βάρος 4χρονης σε παραλία

- Advertisement -

Στην σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης προέβησαν το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου οι αστυνομικές αρχές στην Ηγουμενίτσα έπειτα από καταγγελία του πατέρα της ανήλικης.

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηε σε παραλία της Ηγουμενίτσας, με τον πατέρα του 4χρονου κοριτσιού να διατηρεί την ψυχραιμία του στην θέα του 32χρονου αλλοδαπού να αγκαλιάζει την κόρη του μπροστά στα μάτια του και τα μάτια δεκάδων λουομένων την ώρα που εκείνη έπαιζε. Στην συνέχεια εμβρόντητος βλέποντας τον άγνωστό του άνδρα να κάνει ασελγείς χειρονομίες στο παιδί και αμέσως έβαλε τις φωνές. Πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο όπου βρισκόταν το ανήλικο κορίτσι, όμως, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και υπέβαλε καταγγελία, δίνοντας την περιγραφή του δράστη.

Ακολούθως ο άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την είσοδο και παραμονή του στη χώρα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που του απήγγειλε κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και διέταξε την κράτησή του για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή:protothema.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα