Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΕταιρεία πορνό γίνεται χορηγός σε ομάδα στην Καβάλα (ΦΩΤΟ)

Εταιρεία πορνό γίνεται χορηγός σε ομάδα στην Καβάλα (ΦΩΤΟ)

Με πολλούς να χαρακτηρίζουν την μπάλα τη μεγαλύτερη και πιο σέξι αγαπημένη, η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sugarbabes, μπαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πως; Μέσω ομάδας από την Καβάλα.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η εταιρεία Sugarbabes και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έφτασαν σε συμφωνία και έτσι η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών θα είναι πλέον ο βασικός χορηγός της ομάδας της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών έγινε γνωστή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς για την ανακοίνωση επιλέχθηκε η φανέλα με τον αριθμό «69», με τους ποδοσφαιριστές του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος να ετοιμάζονται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, έχοντας μεγάλες… προσδοκίες.

Με πολλούς να χαρακτηρίζουν την μπάλα τη μεγαλύτερη και πιο σέξι αγαπημένη, η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sugarbabes, μπαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πως; Μέσω ομάδας από την Καβάλα.  Όπως γνωστοποιήθηκε, η εταιρεία Sugarbabes και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έφτασαν σε συμφωνία και έτσι η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών θα είναι πλέον ο βασικός χορηγός της ομάδας της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.   Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών έγινε γνωστή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς για την ανακοίνωση επιλέχθηκε η φανέλα με τον αριθμό «69», με τους ποδοσφαιριστές του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος να ετοιμάζονται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, έχοντας μεγάλες… προσδοκίες.  Ποια είναι η SugarBabes.tv H εταιρεία παραγωγής από την Τσεχία με έδρα την Πράγα έχει μεγάλη πορεία στο χώρο των ερωτικών ταινιών και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα