Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΕργασίες επισκευής ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Εργασίες επισκευής ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 

   Οι εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών που είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 αναβλήθηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

          Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα επιστροφής προς Θεσσαλονίκη, από το ύψος του Λακκώματος έως και τον κόμβο Ν. Ρυσίου. Θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

– Η διαγράμμιση των ήδη επισκευασμένων ασφαλτικών από τον κόμβο του Λακκώματος έως τον κόμβο Τριλόφου

– Η επισκευή του ασφαλτοτάπητα και από τις δύο πλευρές της γέφυρας του κόμβου Τριλόφου, σε συνολικό μήκος 800 μέτρων περίπου

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες 07.00 – 14.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται είτε η δεξιά είτε η αριστερή λωρίδα, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα