Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΔιαμαρτυρίες για το γήπεδο "ζούγκλα" σε περιοχή των Σερρών (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρίες για το γήπεδο “ζούγκλα” σε περιοχή των Σερρών (ΦΩΤΟ)

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των πολιτών, για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της τοπικής κοινότητας Νικόκλειας, του Δήμου Βισαλτίας.

Στο γήπεδο βρίσκουν «διέξοδο» για το παιχνίδι τους, αλλά και για να περάσουν την ώρα τους, τα παιδιά του χωριού, αλλά είναι ακούρευτο και η εικόνα του δεν είναι και η… καλύτερη.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του κ. Πασχάλη Μπεκιαρούδη, ο οποίος τη γνωστοποίησε στο Infonews24 και αναφέρει τα εξής:

«Νικόκλεια συμβαίνει τώρα!
Δυστυχώς είναι αναμενόμενο όταν οι διοικούντες του Δήμου Βισαλτίας κατοικούν 25 χιλιόμετρα μακριά στην πόλη των Σερρών, εκτός δήμου Βισαλτίας που οφείλουν να φροντίζουν, να βρίσκονται μακριά και από τα καθημερινά προβλήματα.
Ίσως για αυτούς το ένα μέτρο χόρτο, και σε κάποια σημεία και περισσότερο, να είναι για αυτούς ξένο και ασήμαντο πρόβλημα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τα παιδιά μας που αναγκάζονται είτε να στερούνται το παιχνίδι είτε να το μοιράζονται με τους υπόλοιπους κατοίκους του γηπέδου, φίδια και άλλα πλάσματα της φύσης.
Δεν έχουμε την απαίτηση φυσικά και να έρθουν να ζήσουν στα χωριά μας είναι υποχρεωμένοι όμως να κάνουν εκείνα για τα οποία εκλέχτηκαν και τιμήθηκαν από τους δημότες. Να φροντίσουν για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής που αξίζουμε όλοι και κυρίως τα παιδιά και οι νέοι του τόπου μας».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα