Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. Ελλάδα''Διακτινίστηκαν'' οι τραγουδιστές! Μοναδική πρωτοτυπία στα μπουζούκια της Λάρισας.

”Διακτινίστηκαν” οι τραγουδιστές! Μοναδική πρωτοτυπία στα μπουζούκια της Λάρισας.

Γνωστή για τη νυχτερινή της διασκέδαση, η Λάρισα βρήκε ξανά τον τρόπο να πρωτοτυπήσει στη νυχτερινή ζωή, αφού είναι η πρώτη πόλη στην οποία οι τραγουδιστές διακτινίζονται, την ίδια βραδιά, σε περισσότερες από μία πίστες στα μπουζούκια.

 

 

Τη φαεινή ιδέα, σύμφωνα με το onlarissa είχε ο Λαρισαίος βετεράνος της διασκέδασης, Θοδωρής Βαρελάς. Ο τραγουδιστής και, πλέον, ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών, που είναι ιδιοκτήτης του «Βαρελάδικου» αλλά και του «Enastron», θέλησε οι τραγουδιστές του να εμφανιστούν και στις δύο σκηνές, υλοποιώντας έτσι μία παγκόσμια πρωτοτυπία η οποία αποδείχθηκε και επιτυχημένη συνταγή.

 

Όλη τη νύχτα, το επιτελείο των τραγουδιστών μεταφερόταν, από το ένα μαγαζί που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας, στο άλλο που βρίσκεται στην οδό Φαρσάλων, περίπου 15 λεπτά μακριά. Μόλις ο ένας τραγουδιστής ολοκλήρωνε το ένα μέρος του προγράμματός του, μετέβαινε στο άλλο μαγαζί και επέστρεφε πίσω για να συνεχίσει το δεύτερο πρόγραμμα. Όλο το βράδυ, τις στιγμές που δεν ήταν πάνω στην πίστα, οι τραγουδιστές ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Μόνες σταθερές, οι «παλιές καραβάνες» της νύχτας της Λάρισας, ο ίδιος ο Θοδωρής Βαρελάς μαζί με τον Γιάννη Μικερτζή, οι οποίοι τραγουδούν μαζί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί η ιδέα να είχε λίγο παραπάνω τρέξιμο για τους τραγουδιστές, ωστόσο, σαν αποτέλεσμα είχε να γεμίσουν ασφυκτικά και τα δύο μαγαζιά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα