Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΔιακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό λόγω μεταφοράς ανεμογεννητριών

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό λόγω μεταφοράς ανεμογεννητριών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εγνατία Οδό σήμερα, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας «θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας)».

Τις συγκεκριμένες ημέρες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού (υπολογίζεται από ώρα 8.15 περίπου έως ώρα 09.45 – 10.15 περίπου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα