Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔεσκάτη Γρεβενών: Στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αφιερωμένα τα Κωνσταντίνεια 2024

Δεσκάτη Γρεβενών: Στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αφιερωμένα τα Κωνσταντίνεια 2024

- Advertisement -

Το RUN DESKATI αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Δεσκάτη Γρεβενών την Κυριακή 19 Μαϊου, στο πλαίσιο των Κωνσταντίνειων 2024.

Ο λόγος για μια αθλητική συνάντηση, αφιερωμένη στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που έχει πλέον αποκτήσει χαρακτήρα θεσμού για την Θεσσαλομακεδονική κωμόπολη, υλοποιούμενη από ανθρώπους, οι οποίοι με απαράμιλλο πάθος, αγάπη και ενθουσιασμό εργάζονται αφιλοκερδώς για την επίτευξή της, πιστεύοντας στην ανυπέρβλητη αξία του αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδες. Ειδικότερα στο πλαίσιο αυτής ο δήμος Δεσκάτης καλεί άπαντες να συμμετέχουν σε αυτή, προκείμενου να μεταφερθεί το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει, αφού όπως έλεγε ο Νέλσον Μαντέλα “Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Έχει τη δύναμη να εμπνεύσει. Έχει τη δύναμη να ενώσει τον κόσμο με έναν τρόπο που ελάχιστα άλλα πράγματα μπορούν. Μιλάει στους νέους σε μια γλώσσα που καταλαβαίνουν. Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα”.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://event.athletopia.com/konstantineia2024, καθώς και με φυσική παρουσία μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο γραφείο που έχει διατεθεί στο Γυμναστικό Σύλλογο Δεσκάτης (δίπλα από την κάβα του Παπαχρήστου ) τις εξής μέρες και ώρες:

  • Παρασκευή: 17:30-19:30,
  • Σάββατο: 10:00 π.μ – 18:30,
  • Κυριακή: 8:00 π.μ.- 11:30 π.μ.

Στο ίδιο διάστημα και οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν να παραλάβετε και τον αθλητικό ιματισμό (τσάντα, μπλουζάκι, νούμερο). Παράλληλα στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιούνται σήμερα το πρωί γνωριμία με τα αθλήματα του στίβου στο δημοτικό στάδιο Δεσκάτης, καθώς και το απόγευμα επιστημονική ημερίδα. Στην δεύτερη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στις 18:30 το απόγευμα, διακεκριμένοι φυσιοθεραπευτές, προπονητές και αθλητές, θα προβούν σε επίδειξη αθλημάτων στίβου σε μαθητές.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα