Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΓεμάτη η ΜΕΘ του νοσοκομείου Σερρών (Βίντεο)

Γεμάτη η ΜΕΘ του νοσοκομείου Σερρών (Βίντεο)

« Υπάρχει αυξημένη προσέλευση ασθενών με κορονοϊό στο νοσοκομείο μας. Πολλοί εξ αυτών επιστρέφουν και παραμένουν υπό παρακολούθηση στο σπίτι τους, αλλά υπάρχουν και σοβαρές περιπτώσεις που πρέπει να νοσηλευτούν» δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο του Επιλογές και στον δημοσιογράφο Γιώργο Καπετάνιο, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Δημήτρης Μπαλαξής.

Σύμφωνα με τον κο Μπαλαξή, η ΜΕΘ COVID είναι γεμάτη, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος χρειαστεί θα διακομιστεί σε όποιο βρεθεί άδειο κρεβάτι. Αν δεν γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί, δυστυχώς η κατάσταση θα γίνει χειρότερη, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τους θανάτους απάντησε ότι η θνητότητα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείο Σερρών φτάνει το 85%, όπως σχεδόν σε όλες τις εντατικές.

“Δεν έχεις πνευμόνι, καταστρέφεται, αν δείτε ακτινογραφία πάσχοντος από covid θα τρομάξετε”Όπως ο ίδιος τόνισε όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα νοσήσουν. “Άλλοι θα νοσηλευτούν, άλλοι θα γίνουν καλά αλλά άλλοι θα καταλήξουν” Όσον αφορά την θεραπευτική αγωγή, ο γιατρός τόνισε ότι η αγωγή που ακολουθείται είναι συμπτωματική -υποστηρικτική, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας και οι γιατροί με ελπίδα βλέπουν τις τελευταίες ανακοινώσεις για φάρμακα κατά του κορωνοϊού

Πηγή: Επιλογέςtv

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα