Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΒόλος: Κρατούμενοι προσπάθησαν να τραυματίσουν σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε φυλακές

Βόλος: Κρατούμενοι προσπάθησαν να τραυματίσουν σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε φυλακές

«Καμπάνες» σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς, που ενώ εξέτιαν ποινή φυλάκισης στις φυλακές Βόλου, προσπάθησαν να χτυπήσουν δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και κατηγορούνταν για απόπειρα σωματικής βλάβης.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 23χρονο από το Μαρόκο, που καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης και έναν 23χρονο από τη Συρία, που εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, στον οποίο επιβλήθηκε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, διότι του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση της πράξης.

Οι δύο νεαροί ήταν κρατούμενοι των Φυλακών Βόλου και στις 26 Οκτωβρίου 2018, ενώ βρισκόταν στον διάδρομο του σωφρονιστικού καταστήματος που οδηγεί στο προαύλιο, έγινε συμπλοκή κρατουμένων του πρώτου και του δεύτερου θαλάμου.

Ο Μαροκινός προσπάθησε να γρονθοκοπήσει αρχιφύλακα, ενώ ο Σύριος κρατώντας σπασμένα τζάμια, προσπάθησε να χτυπήσει έναν υπαρχιφύλακα, ωστόσο οι υπάλληλοι κατάφεραν να τους αποφύγουν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα