Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΒέροια: Ακυβέρνητο φορτηγάκι σε τρελή πορεία στη λαϊκή - ''Καρφώθηκε'' σε πάγκο...

Βέροια: Ακυβέρνητο φορτηγάκι σε τρελή πορεία στη λαϊκή – ”Καρφώθηκε” σε πάγκο με αυγά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotiς.gr  ήταν περίπου 6 το πρωί, την ώρα που οι πωλητές έστηναν τους πάγκους τους στη λαϊκή αγορά, στην οδό Θερμοπυλών, όταν ξαφνικά είδαν ένα φορτηγάκι να κατεβαίνει ανεξέλεγκτο και με φόρα, προς τη γέφυρα.

Ήταν ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιούσε πωλητής και ήταν σταματημένο στην αρχή της λαϊκής, περίπου στο ύψος της οδού Ακροπόλεως και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πιθανότατα λύθηκε το χειρόφρενο, άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα ακυβέρνητο και ανεξέλεγκτο, προκαλώντας έναν πανικό σε όσους πωλητές έστηναν εκείνη την ώρα την πραμάτεια τους.

Το φορτηγάκι, αφού διένυσε ασταμάτητο αρκετά μέτρα στην κατηφόρα, έφτασε σχεδόν μέχρι τη γέφυρα, όπου και έπεσε πάνω σε έναν πάγκο με αυγά! Δυστυχώς, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε στο πόδι ο άτυχος πωλητής που είδε το όχημα να έρχεται κατά πάνω του, «έχασε τα αυγά και τα καλάθια» που λέει ο λαός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας και αντί για το μεροκάματο, κατέληξε με μια θλάση και ράμματα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα