Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑυλές μετατράπηκαν σε λίμνες στα Καλά Δέντρα, Σερρών (ΦΩΤΟ)

Αυλές μετατράπηκαν σε λίμνες στα Καλά Δέντρα, Σερρών (ΦΩΤΟ)

Σε λίμνες μετατράπηκαν αυλές σπιτιών στα Καλά Δέντρα, στις Σέρρες. Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει το κανάλι που βρίσκεται έξω από το χωριό και να πλημμυρίσουν οι αυλές έξι σπιτιών. Τα πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου και από την πρώτη στιγμή στο σημείο έφτασαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σερρών και το ΤΟΕΒ. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών βρίσκονται σε απόγνωση καθώς είδαν τις περιουσίες τους να βουλιάζουν στα νερά.

«Έσκασε το κανάλι και δημιούργησε το πρόβλημα. Παρόμοιες εικόνες είχαμε και το 2002» αναφέρουν οι κάτοικοι του χωριού.
Ο πρόεδρος των Καλών Δέντρων επικοινώνησε αμέσως με τον δήμαρχο Σερρών, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και ανθρώπους του ΤΟΕΒ. «Τα περιμετρικά κανάλια ο ΤΟΕΒ τα είχε καθαρίσει, ωστόσο το μεγάλο κανάλι δεν έχει καθαριστεί» αναφέρει ο Θωμάς Τζίμας.
«Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε χθες το βράδυ από τον πρόεδρο των Καλών Δέντρων. Άμεση ήταν η κινητοποίησή μας και αντικρίσαμε αυλές έξι κατοικιών να είναι πλημμυρισμένες. Προχωρήσαμε σε άντληση υδάτων προκειμένου να μην πλημμυρίσουν και τα σπίτια εντός» επισημαίνει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, Σωτήρης Δημητράκης.
Πηγή: infonews24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα