Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑπόλυτη δικαίωση για τους απολυμένους τεχνικούς του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Απόλυτη δικαίωση για τους απολυμένους τεχνικούς του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΙΤΒΕ με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την έκδοση δύο αποφάσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με τις οποίες ακυρώθηκαν ως καταχρηστικές τις απολύσεις είκοσι δύο (22) τεχνικών και τριών (3) διοικητικών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και υποχρεώθηκε η διοίκηση της εταιρίας στην επαναπασχόλησή τους.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι είχαν απολυθεί αιφνιδιαστικά και χωρίς την τήρηση της προηγούμενης διαβούλευσης που επιβάλλει ο νόμος με το πρόσχημα της μεταφοράς της έδρας του τηλεοπτικού σταθμού στην Αθήνα. Παρά τα επανειλημμένα διαβήματα και τις διαμαρτυρίες μας στην Επιθεώρηση Εργασίας, η διοίκηση του σταθμού κράτησε αδιάλλακτη στάση, αρνήθηκε την οποιαδήποτε συζήτηση και ενέμεινε στις απολύσεις των εργαζομένων πολλοί από τους οποίους εργάζονταν για περισσότερα από 20 έτη στον σταθμό.

Ως Δ.Σ δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε μέχρις εσχάτων τον δίκαιο αγώνα των μελών μας κατά των αυθαίρετων απολύσεων και θα εξαντλήσουμε κάθε νομικό ή συνδικαλιστικό μέσο για την οριστική τους δικαίωση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα