Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑΟ Καβάλα: Διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα - Αποχωρεί ο πρόεδρος της διοικούσας...

ΑΟ Καβάλα: Διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα – Αποχωρεί ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής

Σε τροχιά διοικητικών αλλαγών εισέρχεται η ομάδα του ΑΟ Καβάλας, η οποία προβιβάστηκε πέρισυ στην SL2, μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης της Ανατολικομακεδονικής ομάδας και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Γιάννης Διαμαντίδης γνωστοποίησε τις προθέσεις του μέσω σχετικής δήλωσης του. Ακριβέστερα σε αυτή αναφέρει ότι:

“Μετά από έναν χρόνο κοπιώδους προσπάθειας ως επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟ Καβάλας ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη στον Ερασιτέχνη για να εγγυηθεί την επόμενη μέρα. Αναλάβαμε την ομάδα με υπόσχεση να την ανασύρουμε από την κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας στην οποία βρισκόταν και να την οδηγήσουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αφιέρωσα το μέγιστο τόσο του προσωπικού μου χρόνου, όσο και των διαθέσιμων πόρων για την επίτευξη της ανόδου. Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι μου απαγορεύουν την διάθεση αντίστοιχου χρόνου και πόρων στο εξής για να κάνει η ομάδα το επόμενο βήμα. Παραδίδω την ομάδα πλήρως τακτοποιημένη και έτοιμη για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Superleague 2, πράγμα για το οποίο νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος. Θεωρώ έντιμο να παραμερίσω και να ανοίξω τον δρόμο πια στον κόσμο της Καβάλας να πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας, με προοπτικές πολύ καλύτερες απ´όσες υπήρχαν πριν αναλάβουμε”.

Πηγή:mikriliga.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα