Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑνθρωποκυνηγητό για ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε κι εγκατέλειψε 61χρονη στην Καβάλα

Ανθρωποκυνηγητό για ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε κι εγκατέλειψε 61χρονη στην Καβάλα

Η 61χρονη συνταξιούχος νοσηλεύτρια που έπεσε θύμα τροχαίου το Σαββάτο 13 Μαρτίου, στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού – λίγο μετά το παλιό νοσοκομείο – δεν βρίσκεται πια στη ζωή, καθώς απεβίωσε πριν λίγες ημέρες και η οικογένεια της δώρισε τα ζωτικά της όργανα σε άλλους ασθενείς.

Διαβάστε κι εδώ – Νεκρή 61χρονη στην Καβάλα – Οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Όλο αυτό το διάστημα η Τροχαία Καβάλας βρισκόταν επί ποδός, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του οδηγού που την χτύπησε και στην συνέχεια την εγκατέλειψε, προκειμένου να τον συλλάβουν.

Φαίνεται ότι οι επισταμένες και επίμονες έρευνες, απέδωσαν καρπούς και ήδη η Αστυνομία Καβάλας βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη, καθώς έχει στα χέρια της βίντεο που δείχνει την στιγμή του τροχαίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέρος των ερευνών στράφηκαν και προς άλλες κατευθύνσεις, πέραν του τροχαίου, αλλά στην πορεία αποκλείστηκαν καθώς βρέθηκε οπτικό υλικό από την σκηνή του τραυματισμού της άτυχης γυναίκας.

Για να φτάσει η αστυνομία να βρει το οπτικό υλικό, έγιναν πολλές έρευνες και προς πάσα κατεύθυνση, ερευνήθηκαν κάμερες σε όλη την περιοχή, αναζητήθηκαν μάρτυρες πεζοί ή οδηγοί που εκείνη την ώρα πέρασαν από το σημείο, αλλά και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες, όπως προαναφέραμε, καθώς βρέθηκε βίντεο με την στιγμή του ατυχήματος και μετά από ειδική επεξεργασία που ήταν αναγκαία, έδωσε πάρα πολλές πληροφορίες.

 

Πηγή: xronometro.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα