Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑναστέλλεται η λειτουργία του κολυμβητήριου Σερρών - Ο λόγος

Αναστέλλεται η λειτουργία του κολυμβητήριου Σερρών – Ο λόγος

Με πρωτοβουλία της Δήμαρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα διενεργήθηκε αυτοψία το πρωί του Σαββάτου 30/3/2024, στο κολυμβητήριο Σερρών από την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνα Μαρινάκη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Καταλληλόλητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Χαράλαμπο Χορταρά, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Σάκη Γάτσιο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Παναγιώτη Κεΐσογλου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της πολεοδομίας Παύλο Πουλιάκα.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε η αποκόλληση μικρού τμήματος επικάλυψης οπλισμού της δοκού στην ανατολική πλευρά που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής.

Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου μέχρι να διερευνηθούν τα αιτία αποκόλλησης και να αποκατασταθεί η ζημιά.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κεΐσογλου «πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια αθλητών και προπονητών. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η αυτονόητη πυξίδα των ενεργειών μας μακριά από μικροπολιτικές και καιροσκοπικές μεθοδεύσεις. Αυτή είναι η δέσμευση της δημάρχου και όλων μας. Με πρωτοβουλία της δημάρχου κινηθήκαμε άμεσα μόλις έγινε γνωστή η αποκόλληση. Ο Σερραϊκός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια για την κατάσταση του Κολυμβητηρίου. Δεσμευόμαστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα».

Πηγή: infonews24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα