Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑναστάτωση στο Στρυμονικό από τον αριθμό κρουσμάτων

Αναστάτωση στο Στρυμονικό από τον αριθμό κρουσμάτων

Αναστάτωση επικρατεί αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα σήμερα, στην τοπική κοινότητα Στρυμονικού, του Δήμου Ηράκλειας, εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Μιλώντας σήμερα το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Δίκτυο Τηλεόραση» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα, ο Πρόεδρος του Στρυμονικού Χρήστος Τυριακίδης, παραδέχθηκε πως η κοινότητα δεν έμεινε ανεπηρέαστη από το «κύμα» του κορονοϊού και πως καταγράφηκαν αρκετά κρούσματα σήμερα, μεν, 10 με 15, αλλά όχι σε ανησυχητικό βαθμό, δε.

«Σίγουρα θα προκύψουν και άλλα κρούσματα, καθώς θα υπάρξει διασπορά και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να νοσηλευτούν ή να μην έχουμε μοιραίο αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Τυριακίδης, ο οποίος πρόσθεσε πως οι ηλικίες των κρουσμάτων είναι από νεαρές έως μεσαίες και όχι ηλικιωμένοι, κάτι που το απέδωσε στο υψηλό ποσοστό εμβολιασμών στους ηλικιωμένους της κοινότητας.

«Σήμερα αναστατώθηκε η κοινότητα. Υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα στο Κέντρο Υγείας Στρυμονικού από την ευρύτερη περιοχή και από τον Προβατά, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα. Δεν πρέπει κάποιος που είναι θετικός και να κυκλοφορεί» δήλωσε ο Πρόεδρος του Στρυμονικού, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν ο ίδιος εντοπίσει κάποιον που γνωρίζει ότι είναι θετικός και κυκλοφορεί, θα ειδοποιήσει την αστυνομία: «Έχουμε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και πρέπει να τους προστατεύσουμε».

Πηγή:infonews24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα