Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑλόννησος: 16χρονοι ξυλοκόπησαν 19χρονο Ιταλό τουρίστα για ένα φλερτ

Αλόννησος: 16χρονοι ξυλοκόπησαν 19χρονο Ιταλό τουρίστα για ένα φλερτ

Θύμα ξυλοδαρμού από 16χρονους νταήδες έπεσε ένας 19χρονος Ιταλός στην Αλόννησο με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο νοσοκομείο του Βόλου με τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά.

Συγκεκριμένα σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές του 19χρονου Ιταλού στο απομακρυσμένο νησί των Βορείων Σποράδων, καθώς ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από πέντε ανήλικους όταν τον είδαν στην περιοχή Στενή Βάλα με τους δύο φίλους του να απολαμβάνουν το ποτό τους με παρέα δύο κοπέλες από το νησί, οι οποίες ήταν υπό «παρακολούθηση» από έναν 16χρονο. Όταν αυτός είδε πως η συνομήλική του, που τον απέρριψε ερωτικά, διασκέδαζε με τον 19χρονο Ιταλό έδωσε σήμα στην «συμμορία» του. Στην συνέχεια περίπου στις 24:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν αναχώρησε η παρέα από την Στενή Βάλα, με προορισμό μια παραλία έστησε καρτέρι στους Ιταλούς, με τρεις από τους πέντε ανήλικους να τους χτυπούν άγρια και τους δύο να “κρατούν τσίλιες”, ενώ οι κοπέλες τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο ο19χρονος ήταν ο μόνος που δεν πρόλαβε να τρέξει για να σωθεί με αποτέλεσμα να ξυλοκοπηθεί, ενώ στο μεταξύ οι δύο φίλοι του ενημέρωσαν τους γονείς τους, που με την σειρά τους ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία. Ακολούθως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο περιφερειακό ιατρείο, για να κρίνουν οι γιατροί πως έπρεπε να γίνει διακομιδή στον Βόλο, γιατί έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και η μύτη του ήταν διαλυμένη από τα χτυπήματα.

Οι ανήλικοι νταήδες χαρακτηρίζονται από τους ντόπιους κατοίκους ως «συμμορία» που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο νησί, ενώ κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο. Εάν ο 19χρονος Ιταλός είναι σε θέση να δώσει κατάθεση η αστυνομία θα τον επισκεφθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου. Αντίστοιχα οι γονείς των πέντε ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον τουρίστα γιατί «θίχθηκαν» από το φλερτ σε μια κοπέλα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή:gegonota.news

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα