Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑλλάζει η κυκλοφορία στη σήραγγα Κατερίνης

Αλλάζει η κυκλοφορία στη σήραγγα Κατερίνης

Απαγορεύεται η  κυκλοφορία  όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα στο τμήμα της σήραγγας Κατερίνης (σήραγγα Σ4) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Βόρειο Κατερίνης (Χ/Θ 438+507)) έως τον Α/Κ Νότιο Κατερίνης (434+203) την Παρασκευή (18-08-2023) για πέντε (5) ώρες ήτοι, κατά τις ώρες 00.00 έως 05.00 της ιδίας ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, λόγω εκτέλεσης ελέγχου της ορθής λειτουργίας του συστήματος Πυρόσβεσης της σήραγγας Σ4.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Α/Κ Βόρειο Κατερίνης (Χ/Θ 438+507)) έως τον Α/Κ Νότιο Κατερίνης (434+203) με εκτροπή της κυκλοφορίας στην προβλεπόμενη εναλλακτική διαδρομή από τον Α/Κ Βόρειο Κατερίνης, μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, υπέργειο τμήμα της σήραγγας Κατερίνης Σ4 μέσω δημοτικών οδών (Δημοτική οδών Μουσών, Νικολάου Δίκα, Σελευκιδών – Ισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Λιακοπούλου, Ισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Λ. Ιασωνίδη) εν συνεχεία μέσω της δυτική παράπλευρης της ΠΑΘΕ οδού, όπου θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νότιο Κατερίνης (434+203).

Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς  Θεσ/νίκη θα διεξάγεται κανονικά μέσω της σήραγγας Σ4.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα