Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑλεξανδρούπολη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την γυναικοκτονία 29χρονης

Αλεξανδρούπολη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την γυναικοκτονία 29χρονης

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα 29χρονη κοπέλα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 29χρονης συζύγου του στην Αλεξανδρούπολη.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, ο πατέρας της 29χρονης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης και ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της κόρης του, η οποία νοσηλευόταν από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης παρήγγειλε τη διενέργεια σχετικής εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, η οποία το απόγευμα της ίδιας μέρας (8 Δεκεμβρίου) ενημέρωσε ότι η παθούσα έφερε «βαριά επικίνδυνη σωματική βλάβη διά θλώντος οργάνου συμβατό με ξυλοδαρμό».

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ωστόσο η 29χρονη ημεδαπή κατέληξε βραδινές ώρες της 9 Δεκεμβρίου 2021 και κατόπιν αυτού ενημερώθηκε εκ νέου η Εισαγγελία.

Σε βάρος του 31χρονου ασκήθηκε σχετική ποινική δίωξη και μεσημβρινές ώρες σήμερα 10 Δεκεμβρίου, εξεδόθη από Ανακριτή ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη άμεσα και οδηγήθηκε αρμοδίως.

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: 29χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα