Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑλεξανδρούπολη: Άνδρας βιαιοπράγησε και περιέλουσε και με χλωρίνη την πρώην σύντροφο του

Αλεξανδρούπολη: Άνδρας βιαιοπράγησε και περιέλουσε και με χλωρίνη την πρώην σύντροφο του

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη όταν ένας άνδρας βιαιοπράγησε εις βάρος της πρώην συντρόφου του, την οποία μάλιστα περιέλουσε με χλωρίνη στο μπάνιο του διαμερίσματός τους.

Συγκεκριμένα το γεγονός συνέβη στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου μετά από έντονη λογομαχία ο δράστης χτύπησε τη γυναίκα με πλαστικό κουβά σπάζοντάς τον πάνω της και της έριξε βρόμικα νερά σφουγγαρίσματος. Στη συνέχεια την τράβηξε στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου την περιέλουσε με χλωρίνη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πολλοί αστυνομικοί κατέφτασαν στην περιοχή του διαμερίσματος. Μετά από αρκετή ώρα εντόπισαν τον δράστη να κρύβεται στο πάρκινγκ της πίσω αυλής του οικήματος και τον συνέλαβαν.

Η γυναίκα παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της. Δυστυχώς, τα κρούσματα πλέον είναι συχνά και στη δική μας περιοχή και ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπισή τους είναι η συνεχής ενημέρωση για τους τρόπους προφύλαξης των γυναικών, η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας όταν υπάρχει ένδειξη κακοποίησης και η σκληρή τιμωρία των δραστών από τη δικαιοσύνη.

Πηγή:e-evros.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα