Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονweatherΈρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Πού θα χτυπήσει η...

Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Μετά την παροδική μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες που θα επηρεάσει τη δυτική και βόρεια Ελλάδα με βροχές και τοπικές καταιγίδες, βρισκόμαστε μπροστά σε δύο φθινοπωρινές κακοκαιρίες. Η μία η οποία θα είναι πάλι τύπου “Π” ξεκινά την Παρασκευή το μεσημέρι και από τα δυτικά και επηρεάζει και το Σάββατο με βροχές και καταιγίδες στη δυτική στη βόρεια Ελλάδα και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο ,σκόνη και θυελλώδεις νοτιάδες».
Ακόμα, οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο και για δεύτερη κακοκαιρία αυτή τη φορά για το διήμερο Δευτέρα – Τρίτη σε αρκετές περιοχές. Επίσης σε ό,τι αφορά τα κρύα, ένα ψυχρό κύμα φαίνεται να έρχεται στη χώρα μας από τις 16/11 και μετά.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 09-11-2023

Στη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20, στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα