Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΈδεσσα: Τις μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί το 2023 βραβεύει ο σύλλογος...

Έδεσσα: Τις μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί το 2023 βραβεύει ο σύλλογος τριτέκνων

Τις μητέρες που απέκτησαν τρίτο παιδί πρόκειται να βραβεύσει στις 2 Μαρτίου ο σύλλογος τριτέκνων επαρχίας Έδεσσας, κατά την εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου στην αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Έδεσσας-Αλμωπίας.

Η εν λόγω εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα. Πρόκειται για μια εκδήλωση που περιλαμβάνει, βράβευση νέων τριτέκνων μητέρων που απέκτησαν το τρίτο παιδί εντός του 2023, κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου, αποκριάτικη παιδική εορτή, διοικητικό και οικονομικός απολογισμός καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην πανελλαδική ομοσπονδία τριτέκνων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Πέλλας. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος ζητά να ενημερωθεί έγκαιρα και όχι αργότερα από 29 Φεβρουαρίου 2024, (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: triteknoi_edessa@yahoo.gr ή με μήνυμα στο τηλέφωνο 6988307774 ή στο γραφείο του συλλόγου κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του(Φλωρίνης 4 κάθε Τετάρτη από 19:00 -20:00) για:

  • Τις τρίτεκνες μητέρες που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2023,
  • Για τον αριθμό των τέκνων(μαθητών δημοτικού) που θα συμμετάσχουν στην αποκριάτικη εορτή,
  • Για τις υποψηφιότητες στα όργανα του Συλλόγου (ΔΣ,ΕΕ, Αντιπρόσωποι)

Υπενθυμίζεται ότι για την εγγραφή νέου μέλους στον σύλλογο απαιτούνται: Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως, φωτοτυπία των ταυτοτήτων και των δύο γονέων, τελευταίο εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης.

Πηγή:pellanews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα