Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΈδεσσα: Θερινό σινεμά και ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους στο 9ο Edessa Short...

Έδεσσα: Θερινό σινεμά και ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους στο 9ο Edessa Short Film Festival

Στην “πόλη του νερού” χτυπά η καρδιά της κινηματογραφικής δημιουργίας ενόψει το 9ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Έδεσσας το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό το θερινό σινεμά «Καταρράκτες» θα μεταμορφωθεί σε έναν χώρο μαγείας και τέχνης. Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών “Street Art Manifesto”, με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας, φιλοδοξεί να αναδείξει την πλούσια δημιουργικότητα νέων και καταξιωμένων σκηνοθετών από όλη την Ελλάδα. Η πλούσια φύση της τοποθεσίας, με τον ήχο των καταρρακτών και τη θέα στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου, αποτελούν ανεπανάληπτο σκηνικό για μια εκδήλωση που θα προσφέρει στο κοινό μια μοναδική αισθητική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με προβολές ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεις με δημιουργούς και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, που θα αναδείξουν την καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής. Το φεστιβάλ στοχεύει να προωθήσει την ανεξάρτητη κινηματογραφική δημιουργία, προσφέροντας ένα βήμα έκφρασης σε νέους καλλιτέχνες και ενισχύοντας τη σύνδεση της κοινότητας με την τέχνη. Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Edessa Short Film Festival. Οι προβολές είναι δωρεάν για το κοινό ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας το φεστιβάλ θα γίνει στο καφέ The Mill.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα