Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΈβρος: Πρόταση στήριξης των συνοριοφυλάκων με έκπτωση στα καταστήματα εστίασης κατέθεσε η...

Έβρος: Πρόταση στήριξης των συνοριοφυλάκων με έκπτωση στα καταστήματα εστίασης κατέθεσε η ΠΑΣΚΕΔΙ

Πρόταση για την υποστήριξη των ανθρώπων που προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδας κατέθεσε το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης καλώντας καταστηματάρχες και τους ξενοδόχους του Έβρου να προσφέρουν έκπτωση 10% ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμούν, στους συνοριοφύλακες που υπηρετούν στο νομό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΠΑΣΚΕΔΙ, αυτή η πρωτοβουλία θα δείξει την ευγνωμοσύνη όλων για το έργο που προσφέρουν και είναι σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα το Σωματείο υποστηρίζει ότι οι επαγγελματίες που θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία, θα έχουν όφελος:

“-Ενίσχυση της εικόνας σας: Θα δείξετε στους πελάτες σας ότι είστε κοινωνικά ευαίσθητοι και υποστηρίζετε έμπρακτα τους ανθρώπους που διασφαλίζουν την ασφάλειά μας.
-Προσέλκυση νέων πελατών: Οι συνοριοφύλακες, μαζί με τις οικογένειές τους, θα προτιμήσουν τα καταστήματά σας, γνωρίζοντας ότι τους προσφέρετε έκπτωση.
-Ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας: Η αλληλεγγύη και η συνεργασία μας κάνουν πιο δυνατούς ως κοινότητα και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης.”

Πηγή:e-evros.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα