Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΈβρος: Να διαλευκανθεί πλήρως το περιστατικό με τον πυροβολισμό κατά αστυνομικού ζητάει...

Έβρος: Να διαλευκανθεί πλήρως το περιστατικό με τον πυροβολισμό κατά αστυνομικού ζητάει η Νίκη

Να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του περιστατικού με τον πυροβολισμό κατά συνοριοφύλακα στον Έβρο, ζητάει μέσω ανακοίνωσης της η Νίκη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του το δημοκρατικό-πατριωτικό κίνημα Νίκη αναφερόμενο στο επεισόδιο που σημειώθηκε στις 20 Ιουλίου σε παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, κάνει λόγο για ένα σοβαρότατο επεισόδιο που είχε ως συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό στελέχους της αστυνομίας, καταδεικνύοντας ότι το ζήτημα του μεταναστευτικού συνεχίζει να απειλεί την Εθνική ασφάλεια της χώρας. Στην συνέχεια αναφέρει πως αναμένει από την Κυβέρνηση να υπάρξει η πλήρης διαλεύκανση κάθε πτυχής αυτού, την αναζήτηση και προσαγωγή των δραστών, όποιοι και αν είναι αυτοί, καθώς την ανάδειξη του θέματος στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς.

Ακολούθως επισημαίνει ότι “Η φύλαξη των συνόρων μας, αποτελεί σημαντικό στοιχείο της εθνικής μας κυριαρχίας και υπόστασης, και θα πρέπει να ενισχυθεί με το απαιτούμενο προσωπικό και σύγχρονα μέσα σε όλες τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στην αποστολή που τους έχει ανατεθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Απαιτούνται πολιτικές αποτροπής όσων επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην πατρίδα μας. Απαιτείται καταγγελία και δραστικά μέτρα εναντίον όσων σχεδιάζουν και διευκολύνουν την παράνομη μετανάστευση.”, ενώ εκφράζει και της ευχές του προς τον τραυματισμένο αστυνομικό για γρήγορη ανάρρωση, επαινώντας και ευχαριστώντας την Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό, για το πολύ σημαντικό έργο προάσπισης των Ελληνικών συνόρων σε ξηρά και θάλασσα με κίνδυνο της ζωής τους.

Πηγή:thrakinea.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα