Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΣέρρες: Άγνωστος μπήκε σε χωράφι με φουντουκιές και προκάλεσε ζημιές - Σε...

Σέρρες: Άγνωστος μπήκε σε χωράφι με φουντουκιές και προκάλεσε ζημιές – Σε απόγνωση ο παραγωγός (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Είναι η τέταρτη φορά που άγνωστος ή άγνωστοι προκαλούν ζημιές στα χωράφια του πρόεδρου των Βιοκαλλιεργητών Σερρών Γιάννη Παπαδόπουλου. Πριν από λίγες ημέρες άγνωστος μπήκε στο χωράφι του κ. Παπαδόπουλου στον Λευκότοπο και έσπασε κλαδιά από τις φουντουκιές.
Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού βρήκε περίπου 200 σπασμένα κλαδιά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το δέντρο και τον καρπό του. «Βρήκα περίπου 200 κλαδιά από τις φουντουκιές σπασμένα. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στις καρυδιές και στα ελαιόδεντρά όταν έλειπα σε μια έκθεση του εξωτερικού» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.
Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τις ζημιές που του προκάλεσε ο άγνωστος στα δέντρα του γράφει:
«Μεγαλώνεις τα δέντρα σου για να πας μια ημέρα και να βλέπεις σπασμένα κλαδιά. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε να έχει χρησιμοποιηθεί πριόνι αλλά μάλλον το πριόνι δεν ήταν καλό και τότε αυτός που μου έκανε ζημιά άρχιζε να τα σπάει με τα χέρια. Ένα θα πω αν τον πιάσω μέσα στο χωράφι μου αλλοίμονο του. Πάνω από διακόσια κλαδιά σπασμένα φορτωμένα με φουντούκια»

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα