Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΡοδόπη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών μεταναστών

Ροδόπη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών μεταναστών

Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών μεταναστών προέβησαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου οι αστυνομικές αρχές σε αγροτική οδό της Ροδόπης, με τους δύο άνδρες να επιχειρούν να οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί έφτασαν στην σύλληψη των δραστών όταν τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν επτά παράνομους μετανάστες. Μάλιστα ο οδηγός του οχήματος ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν αρνήθηκε να υπακούσει σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αναπτύσσοντας ταχύτητα και συνεχίζοντας την πορεία του, οδηγώντας επικίνδυνα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί. Στην συνέχεια ο οδηγός και συνοδηγό επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, προβάλλοντας αντίσταση κατά την σύλληψή τους.

Από την έρευνα των αστυνομικών αρχών διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ στο εσωτερικό αυτού βρέθηκαν δύο επιπλέον ζεύγη πινακίδων, εκ των οποίων το ένα επίσης πλαστό. Τα παραπάνω ευρήματα κατασχέθηκαν μαζί με χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα