Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΠρομαχώνας Σερρών: Μαζική κάθοδος των Βαλκάνιων τουριστών - Μεγάλες ουρές στα σύνορα

Προμαχώνας Σερρών: Μαζική κάθοδος των Βαλκάνιων τουριστών – Μεγάλες ουρές στα σύνορα

Μαζική ήταν ολόκληρο το σαββατοκύριακο η κάθοδος Βαλκάνιων τουριστών στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα Σερρών, ενώ από σήμερα το μεσημέρι βαίνει αυξανόμενη.

Συγκεκριμένα η ουρά των οχημάτων και τουριστικών λεωφορείων, είναι μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων και όσο περνούν οι ώρες αυξάνεται, με την αναμονή για τον έλεγχο αγγίζει την μία ώρα. Ο μεγαλύτερος αριθμός των τουριστών είναι από τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, υπάρχουν όμως και Πολωνοί, Τσέχοι, Σλοβένοι, ενώ η πλατιά μάζα των τουριστών κυρίως από τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου κατευθύνονται προς την Χαλκιδική, την Πιερία, την Καβάλα και την Θάσο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η κίνηση αναμένεται να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και την Δευτέρα 17 Ιουνίου, καθώς και τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Παράλληλα αντίστοιχη είναι η κίνηση τις τελευταίες μέρες και Ελληνοτουρκική μεθόριο, στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων, με τους Τούρκους τουρίστες να εισέρχονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε περιοχές τις Βόρειας Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα