Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. Ελλάδα«Πονοκέφαλος» το θέμα του γηπέδου Σερρών- Απαιτούνται 4 εκατ. € για τις...

«Πονοκέφαλος» το θέμα του γηπέδου Σερρών- Απαιτούνται 4 εκατ. € για τις εργασίες και υπάρχουν μόνο 600 χιλ. (BINTEO)

- Advertisement -

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Έργων του Δήμου Σερρών Σάκης Γάτσιος, σχετικά με το θέμα των εργασιών στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Όπως δήλωσε ο κ. Γάτσιος στους δημοσιογράφους, με βάση τη μελέτη στατικής επάρκειας του γηπέδου που εκπονήθηκε και τα τεύχη δημοπράτησης για την αποκατάσταση των ζημιών, προκειμένου να καταστεί επαρκές και ασφαλές το γήπεδο απαιτούνται 4 εκατομμύρια ευρώ κι αυτή τη στιγμή το διαθέσιμο κονδύλιο που υπάρχει είναι της τάξης των 600 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Ο ίδιος μάλιστα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες, στο επόμενο χρονικό διάστημα: «Δεν υπάρχει περίπτωση στο επόμενο διάστημα να γίνουν αυτές οι εργασίες. Με τις 600 χιλιάδες ευρώ που υπάρχουν, δεν υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Ποιες εργασίες θα αποφασισθεί να γίνουν στο γήπεδο είναι ένα ζήτημα».

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Υποδομών & Έργων, στο «τραπέζι» υπάρχουν δύο προτάσεις.

Η πρώτη πρόταση είναι να γκρεμιστεί η μία κερκίδα εντελώς και να αντικατασταθεί από μία νέα, λυόμενη κερκίδα.

Η δεύτερη πρόταση είναι να γκρεμισθεί κατά το ήμισυ η υπάρχουσα κερκίδα, ώστε να στηριχθεί όσο μπορεί και στη δυτική κερκίδα να γίνει ένα στέγαστρο, το οποίο θα υποστυλωθεί μόνο στο συγκεκριμένο χώρο.

«Όλα αυτά είναι διαδικασίες χρονοβόρες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να προχωρήσουν και να υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού που απαιτείται. Η δήμαρχος έχει επαφή και επικοινωνία με την ΠΑΕ και δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί. Απ’ ότι μ’ έχουν πληροφορήσει η ΠΑΕ θέλει να γκρεμιστεί η ανατολική κερκίδα. Περιμένουμε ποια λύση θα επιλεγεί. Θα πρέπει να συναποφασισθεί» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Έργων Δήμου Σερρών Σάκης Γάτσιος.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Σάκη Γάτσιου:

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα