Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΠαραχώρηση του βρεφονηπιακού σταθμού του Π.Γ.Ν.Α. στον δήμο Αλεξανδρούπολης

Παραχώρηση του βρεφονηπιακού σταθμού του Π.Γ.Ν.Α. στον δήμο Αλεξανδρούπολης

Στην παραχώρηση, στον δήμο Αλεξανδρούπολης, του βρεφονηπιακού σταθμού, που βρίσκεται εντός του χώρου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, εξυπηρετώντας από ιδρύσεώς του τις ανάγκες φιλοξενίας και φύλαξης παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας του προσωπικού του νοσοκομείου, προχώρησε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε δήλωσή του -μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης- ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, σημείωσε -μεταξύ άλλων- πως ο Δήμος αναλαμβάνει τη λειτουργία ενός σύγχρονου και φιλόξενου βρεφονηπιακού σταθμού, ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των εργαζόμενων μητέρων. «Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών του δήμου μας», τόνισε ο κ. Ζαμπούκης.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Π.Γ.Ν.Α., Ευάγγελος Ρούφος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι με την εν λόγω παραχώρηση εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού που θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τις οικογένειες του συνόλου των εργαζομένων στο νοσοκομείο, αλλά και τις οικογένειες της δυτικής πλευράς της πόλης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα