Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανσερραϊκός: Αγώνας δρόμου μέχρι τις 24 Αυγούστου για την ολοκλήρωση των εργασιών...

Πανσερραϊκός: Αγώνας δρόμου μέχρι τις 24 Αυγούστου για την ολοκλήρωση των εργασιών στο δημοτικό γήπεδο Σερρών

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο σχεδιασμός για την έναρξη των εργασιών στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, προκειμένου στην δεύτερη αγωνιστική της SL1 να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αναμετρήσεις του Πανσερραϊκού.

Συγκεκριμένα η στόχευση των αρμοδίων αρχών είναι μέχρι τις 24 Αυγούστου που είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης να έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες περισσότερο αναγκαίες εργασίες στα πέταλο και στις θύρες 2,3,4. Επισημένεται ότι τα σχέδια για το νέο στέγαστρο θα υλοποιηθούν τμηματικά μέχρι και τα Χριστούγεννα. Επομένως οι θύρες 2-3-4 θα είναι κανονικά στεγασμένες. Επίσης θα μπουν υποστυλώματα και στο βόρειο πέταλο, που πέρυσι βγήκε και αυτό εκτός, ενώ μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει μέριμνα για τοποθέτηση στεγάστρου και στη Θύρα 3 “των επισήμων”.

Σημαντική είναι η συμβολή και από την Διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Ο πρόεδρος, κ. Τάσος Καζιας σε πρόσφατες δηλώσεις του ήταν καθυσυχαστικος για τα έργα στο γήπεδο, υπογραμμίζοντας ότι μέριμνα για την πορεία των εργασιών, ώστε να είναι ασφαλές και λειτουργικό τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα του Πανσερραϊκού ξανά στην Superleague θα ξεκινήσουν σύντομα. Όπως δηλώνει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός “είναι έτοιμη να τα δώσει σε κυκλοφορία σε λίγες ημέρες προς το φίλαθλο κοινό”.

Παράλληλα σημαντική παράμετρος για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θεωρείται και η διάθεση των αρχών αλλά και του φιλάθλου κόσμου των Σερρών να στηρίξει ουσιαστικά την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της πόλης, η οποία πέρισυ έχασε πολλά έσοδα από τις αποφάσεις όχι μόνο για το γήπεδο, αλλά και με το σταμάτημα του πρωταθλήματος μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2024.

Πηγή:serresparatiritis.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα