Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚολινδρός Πιερίας: Ξεκίνησε η σειρά εορταστικών εκδηλώσεων "παραμυθένια Χριστούγεννα"

Κολινδρός Πιερίας: Ξεκίνησε η σειρά εορταστικών εκδηλώσεων “παραμυθένια Χριστούγεννα”

Πνεύμα εορταστικής χαράς και μαγείας επικράτησε, το απόγευμα της Κυριακής 17/12, στον Κολινδρό Πιερίας, όταν σύλλογοι της περιοχής ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο και μοναδικό Χριστουγεννιάτικο γεγονός. Το γραφικό χωριό, που βρίσκεται πάνω από το Αιγίνιο, βυθίστηκε σε μια ατμόσφαιρα μαγείας, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης παράστασης από την θεατρική ομάδα και τα τραγούδια των μικρών παιδιών των σχολείων και των κατηχητικών της τοπικής εκκλησίας. Τα παιδιά ερμήνευσαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με χαρμόσυνα χαμόγελα, με τις νότες να πλαισιώνουν το χωριό, και την ενέργεια που εκπέμπονταν από τα παιδιά να κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μαγική.

Συγκεκριμένα η κεντρική πλατεία του Κολινδρού μεταμορφώθηκε σε έναν παραμυθένιο στολισμένο χώρο, ο οποίος φωταγωγήθηκε με λαμπερά πυροτεχνήματα όταν ο απερχόμενος δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, κ. Ανέστης Μανώλας άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η μαγεία ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ξεχωριστή στιγμή των φετινών εναρκτήριων εκδηλώσεων ήταν η θεατρική παράσταση. Σε αυτή μικροί και μεγάλοι ηθοποιοί, ντυμένοι ως αγγελάκια, μάγισσες και ξωτικά, ενέπνευσαν το κοινό με τη χαριτωμένη ερμηνεία τους. Η μεγάλη στιγμή όμως ήταν στο τέλος όταν εμφανίστηκε ο “Άγιος Βασίλης” και τα παιδιά ξεχύθηκαν στην πλατεία φωνάζοντας “καλά Χριστούγεννα!” και χαιρετώντας τον, ενώ ο ίδιος τους χάρισε δώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς εκδηλώσεων “παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό” που συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες:

Πηγή:odelalis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα